Ons verhaal

Het idee voor Mayadea is ontstaan, doordat ik om mij heen veel creatieve mensen hele mooie spullen zie maken, maar daar niet altijd veel van verkopen. Ik zie dat veel creatieve mensen niet zo veel op hebben met commercie of gewoon niet zoveel zin of talent om te verkopen. Ik vind dat heel erg jammer. Uiteindelijk gebeurt het vaak dat mensen de lust om te creëren een beetje kwijtraken, of het simpelweg op moeten geven omdat er brood op de plank moet komen met werk en dan blijft er soms nog maar weinig tijd of puf over om nog uiting te geven aan je creativiteit.

Aan de andere kant hebben we de grote commerciële wereld, de grote winkelketens die met masse productie de wereld voorziet van allemaal dezelfde spullen, vaak gemaakt in mindere omstandigheden in derde wereld landen.
Die wereld stimuleert ‘massa’, niet individualiteit. Allemaal hetzelfde, niet uniek. Het haalt de eigenheid en kleur uit de wereld en dat vind ik heel erg jammer.

Ik wil met Mayadea een plek creëren voor al die creatieve mensen en hun mooie, bijzondere producten. Een plaats waar geen ‘massa’ cultuur heerst, maar waar individualiteit, eigenheid en unieke producten hun weg mogen vinden naar een nieuwe eigenaar.
Een plek waar mensen kunnen komen om iets moois of lekkers voor zichzelf of iemand anders te kopen in de wetenschap dat het eerlijke, zuivere producten zijn. Veelal van natuurlijke en gerecyclede materialen.
Een plaats waar mensen iets moois kunnen kopen wat speciaal voor hen gemaakt is. Op deze manier maken we samen de wereld een beetje mooier.

Zoek je een mooi cadeau voor jezelf of iemand anders, kom dan gauw eens bij ons kijken!

En als je mooie producten maakt en je vindt Mayadea een mooie plaats om die te presenteren, neem dan contact met ons op!